JE BOUWGROND OF WONING VERKOPEN ALS PARTICULIER: KRIJG EEN EERLIJKE PRIJS ZONDER KOPZORGEN

Heb je als particulier een bouwgrond of woning geërfd of gekocht als investering? Hoe haal je dan het maximale rendement uit je vastgoed? Veel grondbezitters die zelf de markt op gaan, verkopen hun grond aan een te lage prijs of halen niet de maximale winst uit hun investering.

Als projectontwikkelaar streven we steeds naar een win-win situatie voor beide partijen. Daarbij bepaal je zelf wat je met jouw bouwgrond of woning wilt doen. Wil je enkel verkopen of heb je interesse om als partner deel te nemen aan een nieuwbouwproject?

Wat is er mogelijk met jouw vastgoed? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en een antwoord op al je vragen!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  JE VASTGOED VERKOPEN: ENKELE MOGELIJKE FORMULES

  ONZE AANPAK

  STAP 1:
  VERTEL ONS OVER JE PLANNEN 

  Heb je al plannen met je bouwgrond of woning en zoek je een betrouwbare partner? Weet je niet goed wat de mogelijkheden zijn? Wij bespreken graag met jou de mogelijke scenario’s om het maximale uit je vastgoed te halen.

  STAP 2:
  WIJ ZOEKEN HET UIT

  Wij analyseren de locatie en maken een studie van het bouwpotentieel, alsook de marktwaarde van jouw perceel. Zo krijg je een duidelijk overzicht van de voor- en nadelen van de verschillende opties.

  STAP 3:
  JIJ BESLIST

  Verkopen of investeren in een nieuwbouwproject? Op basis van ons rapport kan jij zelf bepalen waar de toekomst van jouw bouwgrond of woning ligt.

  Je bouwgrond of woning aan een goede prijs verkopen?
  Laat het ons weten! Wij bespreken graag met jou de verschillende mogelijkheden!

  WAAR WIJ VOOR STAAN ALS PROJECTONTWIKKELAAR

  EERLIJKE PRIJS

  Afhankelijk van een aantal vastgelegde parameters bepalen wij de prijs van je bouwgrond of woning. Wij garanderen een marktconforme verkoopprijs en een zorgeloze overdracht.

  GARANTIE OP RENDEMENT

  Wij werken al jarenlang met betrouwbare partners die steevast zorgen dat onze projecten op tijd en binnen budget worden afgeleverd. Zo behalen we telkens weer mooie winstmarges op onze nieuwbouwprojecten.

  11 JAREN ERVARING

  Onze ervaring en expertise zorgt voor een vlot projectverloop. Wij regelen alles van A tot Z. Van de administratieve verplichtingen bij de bouwaanvraag tot een gestroomlijnd bouwproces en een duurzame en veiligheidsconforme afwerking van alle units.

  OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE PARTNER VOOR JOUW VASTGOED?

  Gebroeders d’Hondt realiseert jaarlijks diverse vastgoedprojecten. Van grootschalige nieuwbouw tot woningrenovaties voor particulieren

  De rode draad doorheen al deze projecten is dat wij als familiebedrijf steeds aandacht hebben voor de noden van onze klanten en voorzien in een persoonlijke service op maat.

  Van een eerlijke prijszetting bij een verkoop, de constructie van een kwalitatief bouwproject tot de correcte verdeling van de meerwaarde. Wij streven naar een optimale verstandhouding tussen alle partijen. Voor, tijdens en na afloop van elk project.

  Contacteer ons voor een afspraak

   Uw naam (verplicht)

   Uw e-mail (verplicht)

   Onderwerp

   Uw bericht

   Gebroeders D’Hondt bvba respecteert uw privacy. Uw gegevens gebruiken we alleen om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Checkt u graag wat er over u in ons bestand zit? Of wilt u dat we uw adres schrappen? Meld dit dan aan gebroedersdhondt@hotmail.com

   ADRES

   Ledebaan 88
   9300 Aalst
   België

   CONTACT INFO

   Tel.: 053 21 59 09
   Fax: 053 21 60 69
   E-mail: info@gebroedersdhondt.be
   URL: www.gebroedersdhondt.be