Heerlijk wonen in Liedekerke

Ben jij op zoek naar een rustig gelegen (gezins)woning met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten en steden? Dit nieuwbouwproject bevindt zich in Liedekerke. Een gezellig dorp in het prachtige pajottenland, gelegen tussen Aalst en Brussel. De woning ligt op een steenworp van de oprit E40 en op wandelafstand van het station. Zo zijn ook grote steden zoals Brussel en Gent makkelijk bereikbaar. Ideaal voor wie dagelijks pendelt tussen werk en woning.

Graag alles binnen handbereik? Voor je dagelijkse boodschappen kan je iets verderop in de straat terecht bij de lokale bakker en slager. Grotere supermarkten liggen op 5 minuten met de auto. Voor sport- of wandelmogelijkheden zijn het uitgebreide sportcomplex en het Liedekerkebos de ideale plekken om je uit te leven en dit op slechts 10 minuten van je woning.

Heb je kinderen? Deze woning is gelegen in een zeer rustige en kindvriendelijke buurt met een speelpleintje meteen achter de hoek. Ook scholen zijn perfect bereikbaar want zowel de basis- als secundaire school liggen op slechts enkele minuutjes wandelen of fietsen. Zo geraken ze veilig en snel op school.

Interesse in dit mooie nieuwbouwproject? Download hier de plannen.

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Kies zelf de afwerking van jouw droomwoning

  Momenteel bieden wij een prachtig gelegen bouwgrond aan met goedgekeurde en vergunde architect plannen voor een gesloten bebouwing. De basisplannen zijn er al maar jij hebt nog volledige inspraak in afwerkingsmaterialen en indeling van de woning. Snelle beslissers genieten nog tot eind 2023 van de 6% BTW regeling voor de bouw van deze woning. Wat al snel €30.000 à €35.000 kan besparen. De oplevering van het pand kan redelijk snel gaan. De bouwvergunning is reeds in orde dus bij aankoop kunnen wij meteen beginnen bouwen. Ongeveer 12 maanden na je aankoop kan je in de nieuwbouwwoning.

  De plannen omvatten een ruime garage en berging om bijvoorbeeld makkelijk je fietsen op te bergen. Gezellig tafelen kan in de open keuken, living en eetkamer met zicht op de tuin. Dankzij de 3 ruime slaapkamers leg jij je (toekomstige) kinderen of gasten zonder problemen te slapen. Ook het afzonderlijk toilet en de ruime badkamer met zowel ligbad als douche en een dubbele wasbak zorgen voor het nodige comfort in je woning. Nood aan een extra bureauruimte? Zelfs dit is perfect realiseerbaar met de volledig naar wens in te richten zolderverdieping.

  Heb je interesse in deze kwaliteitsvolle nieuwbouwwoning? Laat het ons weten!

  De troeven van jouw woonproject op een rij:

  • Goedgekeurde en vergunde architect (basis)plannen
  • Snelle beslissers bouwen momenteel nog aan 6%
  • Open keuken en eetplaats met zicht op de tuin
  • 3 slaapkamers met uitbreidingsmogelijkheid naar 4 slaapkamers (zolderverdieping)
  • Afzonderlijk toilet op gelijkvloers en op eerste verdieping
  • Ruime badkamer met ligbad, douche en dubbele wasbak
  • Inspraak in afwerkingsmaterialen en indeling

  3 troeven van Gebroeders D’Hondt

  “Ik hoef me nergens zorgen over te maken.”

  Van de administratieve voorbereidingen tot en met de keuze van tegels en deuren tot badkamers en keukens maar ook de tuinaanleg: wij begeleiden jou doorheen het volledige proces. Je krijgt een contactpersoon voor al je vragen.

  “Goede planning, want klaar volgens afspraak”

  Onze projecten worden vakkundig gecoördineerd en we hebben een sterk netwerk. Zo sluiten alles fases onmiddellijk op elkaar aan en verliezen we geen kostbare tijd!

  “Een duidelijke prijs, zonder verrassingen”

  Je kent op voorhand de totaalprijs van jouw woning, heel transparant. Er komen nooit onverwachte kosten bij.

  Referenties

  Villabouw, bel-etage, rijwoning, studentenstudio’s of appartement?

  Met meer dan 200 nieuwbouw-realisaties is Gebroeders D’Hondt de specialist in sleutel-op-de-deur woningen.

  Laat je inspireren door onze klanten!

  Vragen omtrent dit project?
  Contacteer ons.

   Je naam (verplicht)

   Je e-mail (verplicht)

   Onderwerp

   Je bericht

   Gebroeders D’Hondt bvba respecteert uw privacy. Uw gegevens gebruiken we alleen om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Checkt u graag wat er over u in ons bestand zit? Of wilt u dat we uw adres schrappen? Meld dit dan aan gebroedersdhondt@hotmail.com

   ADRES

   Ledebaan 88
   9300 Aalst
   België

   CONTACT INFO

   Tel.: 053 21 59 09
   Fax: 053 21 60 69
   E-mail: info@gebroedersdhondt.be
   URL: www.gebroedersdhondt.be