Nieuwbouw sleutel-op-de-deur

Zorgeloos uitkijken naar uw droomhuis

U hebt een bouwgrond of hebt er één op het oog? Dan wilt u ook snel werk maken van uw gedroomde nieuwbouw. Maar wat u niet ziet zitten is de stress en de rompslomp die het bouwen van een huis met zich meebrengt. Bespaar uzelf die hectische bouwperiode want met de totaalaanpak van Gebroeders D’Hondt kan het anders.

Als specialist in sleutel-op-de-deur realiseren we uw nieuwbouw en ontzorgen we u van alle beslommeringen. Wij nemen het volledige project in handen en coördineren alles van A tot Z. We begeleiden en adviseren u in het maken van keuzes: van buitenmaterialen tot vloeren, ramen, kleur en design van tegels, badkamers en keukens. Hebt u tijdens het bouwproject vragen of bemerkingen dan kan u steeds bij ons terecht: wij zijn uw centrale aanspreekpunt gedurende de hele rit.

3 troeven van Gebroeders D’Hondt

Soepele werkmethode

U hebt al een uniek plan van uw eigen architect? Prima, dan gaan we daarmee aan de slag. Als dat niet het geval is, kan u zeker ook bij ons terecht. We beschikken over een uitgebreid pakket basisplannen van waaruit we kunnen vertrekken om uw droomhuis te ontwerpen. De plannen zijn volledig aanpasbaar volgens de door u gewenste grootte, smaak én budget.

Snelheid

De troef van onze sleutel-op-de-deur aanpak is de snelheid waarmee uw bouwproject wordt gerealiseerd. Door onze totaal-coördinatie en ons sterk netwerk zorgen we ervoor dat alle fases onmiddellijk op elkaar aansluiten en dat geen tijd verloren gaat aan wachten op leveranciers of vergunningen.

Transparant en vast budget

Na een degelijke voorbereiding en het opstellen van de meetstaat kent u het budget van uw bouwproject. Dat afgesproken budget hanteren we gedurende het hele project. Geen verrassingen, geen onzekerheid over grote onverwachte meerkosten.

Instapklaar huis bouwen? Contacteer ons nu!

Een complete service van bouwplan tot nieuwbouw?
Dit mag u van ons verwachten:

Stap 1: We zitten samen rond tafel

We zitten samen rond tafel om uw bouwplannen en wensen te bespreken. Misschien heeft uw architect al een plan ontworpen of wilt u zich liever laten inspireren door onze eigen ontwerpen? Op basis van ons lastenboek overlopen we de aanpak, middelen, de gewenste materialen en alle mogelijke opties. Uiteraard staan we ook klaar om u hierin te adviseren.

Stap 2: U krijgt een gedetailleerd bestek

Een grote troef van onze sleutel-op-de-deur aanpak is de duidelijke, transparante en vaste kostenraming die we vervolgens voor u opmaken. Zo wordt u bespaard van grote budgettaire verrassingen tijdens het bouwproces want we werken niet met vermoedelijke hoeveelheden maar met een vaste prijs. Gebroeders D’Hondt is een vooruitstrevende firma met inzicht over de nieuwste materialen en technieken op de markt. Op die manier garanderen we altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding voor de realisatie van uw sleutelklare woning.

Stap 3: We plannen en bereiden voor

We brengen alle administratieve verplichtingen in orde zodat u binnen de kortste keren een vergunning voor aansluitingen van nutsvoorzieningen op zak hebt. We stellen een projectleider aan die uw bouwproject zal coördineren. Hij of zij deelt de realisatie van uw huis op in verschillende concrete fases met telkens een duidelijke timing. Gedurende het hele proces is deze persoon uw persoonlijke aanspreekpunt.

Stap 4: We bouwen uw droomhuis

Een werfleider wordt aangesteld, een team van ervaren vaklui gaat aan de slag. Onze ploeg van betrouwbare en ervaren ingenieurs en erkende onderaannemers realiseert stap voor stap uw droomhuis. Van ruwbouw tot complete afwerking: we voeren alles uit zoals we het op voorhand met u hebben besproken. We werken uw huis af tot u helemaal tevreden bent.

Stap 5: We leveren uw instapklare huis op!

U hebt met plezier en zonder zorgen uitgekeken naar het grote moment! Uw gloednieuwe woning is helemaal klaar om u te ontvangen. En dat allemaal binnen de afgesproken termijn!

Bouwen zonder zorgen?
Contacteer ons nu voor een gratis offerte!

Referenties

Villabouw, bel-etage, rijwoning, studentenstudio’s of appartement? Met meer dan 200 nieuwbouw-realisaties is Gebroeders D’Hondt de specialist in sleutel-op-de-deur woningen. Laat u inspireren door onze klanten!