Wonen in het bruisende Denderleeuw

Ben jij op zoek naar een woning in een toffe, bruisende buurt? Dan is dit nieuwbouwproject in het centrum van Denderleeuw misschien wel iets voor jou!

Deze bouwgronden zijn ideaal gelegen als je graag alles binnen handbereik hebt. Voor je dagelijkse boodschappen heb je keuze uit verschillende supermarkten. Carrefour, Jumbo, Aldi en Delhaize liggen op slechts enkele minuten van je woning.

Voor de sportievelingen is er een uitgebreid sportcomplex met voetbal, tennis, padel en basketbal velden. Deze zijn allemaal perfect te voet bereikbaar. Ook kan je in Denderleeuw heerlijk fietsen en wandelen en zo de prachtige Denderstreek ontdekken.

Vind jij shop- en eetgelegenheid wel belangrijk? Ook dit is ruim voldoende aanwezig. Verschillende kledingwinkels liggen op slechts 3 minuten rijden. Heel wat restaurants zijn zelfs al wandelend bereikbaar.

Maar ook voor gezinnen met kinderen is deze centraal gelegen grond zeer geschikt. Want de kleuter-, basis- en middelbare school liggen allemaal op wandelafstand van de woning. Daarnaast zijn er ook voldoende ontspanningsmogelijkheden in de nabijgelegen binnen- en buitenspeeltuinen.

Qua bereikbaarheid biedt het station van Denderleeuw (1,5km van de woning) een goede verbinding met de lijnen Gent-Aalst-Brussel en Kortrijk-Brussel.

Interesse in deze bouwgrond(en)? Laat je inspireren door onze basisplannen.

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Jouw droomwoning, jouw keuze

  Momenteel bieden wij 2 percelen bouwgrond aan in het centrum van Denderleeuw. Voor 1 gesloten bebouwing en 1 halfopen bebouwing. Interesse in één van deze bouwgronden maar twijfel je nog over de de verdere stappen? Geen probleem. Je koopt deze bouwgrond(en) zonder bouwverplichting.

  Lijkt de hulp van experten jou geen overbodige luxe? Dan kan je gerust gebruik maken van onze basisplannen om je op weg te helpen.  Het team van Gebroeders D’Hondt begeleidt jou doorheen het volledige proces. Maar de belangrijke keuzes (bouwstijl, materialen en afwerking) blijven steeds bij jou.

  Interesse in dit project? Bezoek alvast één van de gerealiseerde Gebroeders D’hondt projecten en vergewis je van de kwaliteit die we leveren.

  Heb je interesse in dit kwaliteitsvol nieuwbouwproject? Laat het ons weten!

  De troeven van jouw woonproject op een rij:

  • Centrale ligging nabij winkels, scholen & recreatiemogelijkheden
  • 10% verkooprechten op het grondaandeel en 21% BTW op de constructie
  • Volledige inspraak in bouwplan, indeling en afwerking
  • Basisplannen ter beschikking
  • Deze woning kan, indien gewenst, ook wind- en waterdicht aangekocht worden
  • Kwalitatieve afwerking
  • Professionele begeleiding door experten doorheen het volledige proces

  3 troeven van Gebroeders D’Hondt

  “Ik hoef me nergens zorgen over te maken.”

  Van de administratieve voorbereidingen tot en met de keuze van tegels en deuren tot badkamers en keukens maar ook de tuinaanleg: wij begeleiden jou doorheen het volledige proces. Je krijgt een contactpersoon voor al je vragen.

  “Goede planning, want klaar volgens afspraak”

  Onze projecten worden vakkundig gecoördineerd en we hebben een sterk netwerk. Zo sluiten alles fases onmiddellijk op elkaar aan en verliezen we geen kostbare tijd!

  “Een duidelijke prijs, zonder verrassingen”

  Je kent op voorhand de totaalprijs van jouw woning, heel transparant. Er komen nooit onverwachte kosten bij.

  Referenties

  Villabouw, bel-etage, rijwoning, studentenstudio’s of appartement?

  Met meer dan 200 nieuwbouw-realisaties is Gebroeders D’Hondt de specialist in sleutel-op-de-deur woningen.

  Laat je inspireren door onze klanten!

  Vragen omtrent dit project?
  Contacteer ons.

   Je naam (verplicht)

   Je e-mail (verplicht)

   Onderwerp

   Je bericht

   Gebroeders D’Hondt bvba respecteert uw privacy. Uw gegevens gebruiken we alleen om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Checkt u graag wat er over u in ons bestand zit? Of wilt u dat we uw adres schrappen? Meld dit dan aan gebroedersdhondt@hotmail.com

   ADRES

   Ledebaan 88
   9300 Aalst
   België

   CONTACT INFO

   Tel.: 053 21 59 09
   Fax: 053 21 60 69
   E-mail: info@gebroedersdhondt.be
   URL: www.gebroedersdhondt.be