Uw totaalverbouwing zonder risico's

Bouwgronden zijn schaars en duur. Veel mensen beslissen daarom om een bestaand huis te kopen en dit volledig te renoveren. Maar een verbouwing is niet te onderschatten. Wie er vol goede moed zelf aan begint, ziet zijn project vaak verzanden tot een lange uitputtingsslag vol onverwachte hindernissen, kosten en een heleboel stress.

Het kan gelukkig anders. Gebroeders D’Hondt is specialist in totale renovatie. Wij nemen het volledige project in handen en ontzorgen u van alle poespas. Wij begeleiden u bij het verkrijgen van een vergunning en mogelijke premies en –indien nodig- bij het vinden van een architect. Als hoofdaannemer van uw project coördineren we de verbouwing van begin tot einde. We zorgen dat

alle fases naadloos op elkaar aansluiten. We zijn voor u het centrale aanspreekpunt tijdens de werken. We houden u op de hoogte van alle stappen en u kan bij ons terecht met al uw vragen. Besteed uw verbouwing uit aan Gebroeders D’Hondt en u kan zorgeloos uitkijken naar een prachtig gerenoveerde woning.

3 troeven van Gebroeders D'Hondt

Renoveren wordt haalbaar

Als doorwinterd renovatiebedrijf kan Gebroeders D’Hondt u uitstekend begeleiden in het omzetten van uw ideeën naar een haalbaar plan. We gaan na wat technisch en budgettair mogelijk is en adviseren u in het gebruik van materialen. Hebt u nog geen architect? Dan kunnen we u daarin zeker begeleiden.

Snelheid

De troef van onze sleutel-op-de-deur aanpak is de snelheid waarmee uw renovatie wordt gerealiseerd. Door onze totaal-coördinatie en ons sterk netwerk zorgen we ervoor dat alle fases onmiddellijk op elkaar aansluiten en dat geen tijd verloren gaat aan wachten op leveranciers of vergunningen.

Globale, vaste prijs

We maken op voorhand een duidelijk kostenraming zodat u weet waar u aan toe bent. Als sleutel-op-de-deur firma stellen we alles in het werk om het budget te handhaven. U moet dus niet wakker liggen van grote onverwachte kosten die kunnen opduiken. Wij houden het budget onder controle.

Totaaloplossing voor uw renovatie?
Contacteer ons nu voor uw gratis offerte!

Een zorgeloze totaalrenovatie?
Dit kan u van ons verwachten!

Stap 1: Onze adviseur komt bij u langs

We zitten samen rond tafel om uw ideeën te bespreken. We gaan daarna over tot een correcte opmeting, een stabiliteitsstudie en stellen een stedenbouwkundig dossier op. We stemmen uw plannen en wensen af op het mogelijke budget en adviseren u bij het kiezen tussen verschillende bouwmaterialen.

Stap 2: U krijgt een gedetailleerd bestek

Een grote troef van onze sleutel-op-de-deur renovatie is de strikte kostenraming die we u voorleggen. Zo wordt u bespaard van grote budgettaire verrassingen tijdens de verbouwingen. De mogelijke risico’s, nemen wij voor onze rekening.

Stap 3: De werken starten volgens strikte planning

Gebroeders D’Hondt deelt uw project op in duidelijke fases volgens een strikte timing. U hoeft dus niet te vrezen voor eindeloze vertragingen: wij houden de teugels in handen en leveren op volgens de afgesproken periode.

Stap 4: We realiseren de totaalverbouwing van uw woonst

Een werfleider wordt aangesteld, een team van erkende en ervaren vaklui gaat aan de slag. We voeren alles uit zoals we het op voorhand met u hebben besproken. We werken uw huis af tot u helemaal tevreden bent. Tijdens de verbouwingswerken zijn wij het centrale aanspreekpunt voor al uw vragen.

Stap 5: We leveren uw instapklare woonst op!

U hebt met plezier en zonder zorgen uitgekeken naar het grote moment! Uw prachtig gerenoveerde woning is helemaal klaar om u te ontvangen. En dat in allemaal kortst mogelijke tijd!

Verbouwen zonder zorgen?
Contacteer ons nu voor een gratis offerte!

Referenties

Gebroeders D’Hondt realiseert prachtige totaalrenovaties en dat in alle mogelijke stijlen. Laat u inspireren door onze klanten!

Recent nieuws

Ervaring van onze klanten

``Moest ik opnieuw een woning bouwen, ik zou het onmiddellijk doen met de Gebroeders D’Hondt``

De heer M. uit Lokeren

“Prima samenwerking met de Gebroeders D’Hondt. Alles liep vlot en we zijn zeer tevreden met het resultaat``

De heer V. P. uit Wetteren