In de kijker: Bouwgrond te Denderleeuw!

 

——– ALLE INFORMATIE OP https://www.gebroedersdhondt.be/nieuwbouwproject-denderleeuw/ ——–

Deze bouwgronden zijn ideaal gelegen als je graag alles binnen handbereik hebt. Voor je dagelijkse boodschappen heb je keuze uit verschillende supermarkten. Carrefour, Jumbo, Aldi en Delhaize liggen op slechts enkele minuten van je woning.

Voor de sportievelingen is er een uitgebreid sportcomplex met voetbal, tennis, padel en basketbal velden. Deze zijn allemaal perfect te voet bereikbaar. Ook kan je in Denderleeuw heerlijk fietsen en wandelen en zo de prachtige Denderstreek ontdekken.

Vind jij shop- en eetgelegenheid wel belangrijk? Ook dit is ruim voldoende aanwezig. Verschillende kledingwinkels liggen op slechts 3 minuten rijden. Heel wat restaurants zijn zelfs al wandelend bereikbaar.

Maar ook voor gezinnen met kinderen is deze centraal gelegen grond zeer geschikt. Want de kleuter-, basis- en middelbare school liggen allemaal op wandelafstand van de woning. Daarnaast zijn er ook voldoende ontspanningsmogelijkheden in de nabijgelegen binnen- en buitenspeeltuinen.

Qua bereikbaarheid biedt het station van Denderleeuw (1,5km van de woning) een goede verbinding met de lijnen Gent-Aalst-Brussel en Kortrijk-Brussel.